Bokhäck av Hackvaxter Heijnen

Bokhäck av Hackvaxter Heijnen

Vem känner inte till den gröna bokhäck av Hackvaxter Heijnen. Dessa gröna boks används i stor utsträckning i Sverige som en häck. Dessa inhemska växter har ett äkta utseende. Det vackra gröna bladet uppskattas av många människor. En häck från oss passar både en snygg stil och en rustik och landstil. Den gröna boksäkringen räknas bland de lövverk. På hösten svänger denna boks säkring till en vacker orange och brunaktig färg.

Vad är skillnaden mellan en bokhäck och hornbeam?

En vanlig fråga är om en boks säkring är densamma som en hornbeam. Svaret är nej. Bokhäcken och hornbeam är två olika typer av växter. Bokhäcken, eller Fagus Sylvatica är den vanligaste av de två. Detta beror främst på att boksökningen behåller sitt blad under hela sin vinter (bladfärg) och det här är inte fallet med en hornbeam.

Antalet gånger växterna måste också beskäras. En HornBeam behöver bara beskäras en gång om året, men en boks säkring måste definitivt beskäras två gånger om året. Hornbeam, eller Carpinus Betulus, är den lövskogsboksökande. Faktum är att boks häck och hornbeam inte är vintergröna.

Bra att veta

Medan du väljer en boks säkring måste du vara uppmärksam på ett antal saker: utrymme i trädgården, där boksäkringen tjänar och underhåller.

Med oss ​​köper du bok på 30 cm till 225 cm, både i morot, kruka och klocka. Väljer du rötter? Var uppmärksam på förpackningen och vården, det kräver mer omsorg. Läs all viktig information om Beukenhagen och Hornbeams i rötter här

Vill du ha en snabb häck? Placera sedan boks säkringar i en dubbel rad. Vid beställning, ta 1,5x den angivna kvantiteten vid beställning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *