Kan du köpa växter online?

Kan du köpa växter online?

Många plantskolor eller trädgårdscentra, som Hortus Loci, har en leveransservice inom en viss radie. Kontrollera ditt vanliga trädgårdscenter eller Google “trädgårdscenter nära mig.”

Köp växter online från specialiserade plantskolor
Små specialiserade plantskolor säljer oftast sina växter på mässor som avbröts för de flesta av 2020 på grund av coronavirus. Det innebär dock att många har ökat sin orderförsäljning.

De flesta som Google “köper växter online” kommer att få de stora företagen, som swamped med order i de tidiga dagarna av Covid 19 Lockdown. Så många människor upptäckte att det var värt att spendera lite tid att hitta rätt lilla plantskolor som kan hjälpa dig.

Candid Gardening App listar plantskolor och länkar till deras hemsida för försäljning. Det har också en byteswap-sälja marknaden där människor som inte normalt säljer växter online kan erbjuda växter eller andra trädgårdsprodukter till salu.

Det finns olika listor av oberoende plantskolor. De oberoende plantskolorna listar företag över hela Storbritannien, med en dedikerad “postorder” avsnitt. Om du är utanför Storbritannien, föreslår jag att du sätter “oberoende växtskolor” i en sökmotor för din lokala ekvivalent.

Mässornas webbplatser är ett bra ställe att hitta specialiserade små plantskolor. Sällsynta växtmässor och växtmässor Roadshow har båda listor över oberoende plantskolor som uppvisar med dem på växtmässor i England och Wales. Inte alla mailorder, så du måste kontrollera webbplatser individuellt. Men det finns några bra fynd i dessa listor så det är värt att spendera tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *